حسابداری - مالی

حسابداری - مالی

وبلاگ حاضر در واقع به جهت ارائه اخبار افتصادی،بازار پول و سرمایه و ... و همچنین گردآوری مطالب ، مقالات ، جزوات درسی و دیگر موارد مورد نیاز و کاربردی در حسابداری می باشد. امیدوارم هرچند ناچیز در فراهم آوردن خواسته شما بازدید کننده مفید باشد.
حسابداری - مالی

حسابداری - مالی

وبلاگ حاضر در واقع به جهت ارائه اخبار افتصادی،بازار پول و سرمایه و ... و همچنین گردآوری مطالب ، مقالات ، جزوات درسی و دیگر موارد مورد نیاز و کاربردی در حسابداری می باشد. امیدوارم هرچند ناچیز در فراهم آوردن خواسته شما بازدید کننده مفید باشد.

صفحه اول روزنامه های اقتصادی ۹۳/۳/۷



برای مشاهده به ادامه مطلب بروید


 

ادامه مطلب ...

بازار خبر


برای مشاهده به ادامه مطلب بروید



  ادامه مطلب ...

دلیل تفاوت فهرست بدهکاران بانک مرکزی و قوه قضائیه از زبان معاون سیف

عاون نظارتی بانک مرکزی دلیل تفاوت فهرست بدهکاران بانک مرکزی و قوه قضاییه را طبیعی دانست و گفت: فهرست قوه قضاییه شامل بدهکارانی است که در گذشته از آنها شکایت شده اما لیست بدهکارانی که بانک مرکزی ارائه کرده به ترتیب از بزرگترین بدهکار به کوچک ترین بدهکار تنظیم شده است. به گزارش مهر،حمیدرضا تهران فر در حاشیه جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که آیا بانک مرکزی در این فهرست بدهکاران کمتر از 10 میلیارد تومان را در نظر نگرفته است؟ گفت: این طور نیست. اطلاعاتی که قوه قضاییه داده، با اطلاعاتی که ما ارائه کرده ایم، ویژگی متفاوتی دارد. درخور اشاره است پیشتر، محمدباقرنوبخت،سخنگوی دولت،درحاشیه جلسه هیئت دولت و در پاسخ به خبرنگارخراسان در مورد تفاوت فهرست بدهکاران میان بانک مرکزی و قوه قضائیه گفته بود: باید وزیردادگستری به عنوان نماینده دولت ونماینده قوه قضاییه تفاوت های لیست را مشخص کند.

بیشتر از 98درصد بانک ها نرخ جدید سود را اعمال می کنند

معاون نظارتی بانک مرکزی همچنین نظارت بر اجرای صحیح نرخ های سود سپرده بانک ها را مورد اشاره قرار داد و اظهارداشت: نرخ های سود سپرده که توسط بانک ها تعیین و بانک مرکزی آن را ابلاغ کرده، بسیار دقیق در تمام بانک های خصوصی و دولتی اجرا می شود.تهران فر ادامه داد: بازرسی های بانک مرکزی نشان می دهد 98.5 درصد از بانک ها به درستی این مصوبه را اجرا می کنند که البته 1.5 درصد دیگر چندان قابل توجه نیست.

درخواست بیش از 100 نماینده مجلس برای قرائت گزارش رانت 650 میلیون یورویی

بیش از 100 نماینده خانه ملت با امضای نامه ای از هیئت رئیسه مجلس خواستار قرائت گزارش رانت650 میلیون یورویی وزارت صنعت ومعدن در جلسه علنی مجلس شدند. به گزارش خبرنگار پارلمانی خراسان، بیش از 100 نماینده خانه ملت با امضای نامه ای از هیئت رئیسه مجلس خواستار قرائت گزارش رانت650 میلیون یورویی وزارت صنعت ومعدن در جلسه علنی مجلس شدند. بر اساس اخبار اعلام شده احمد توکلی و الیاس نادران نمایندگان تهران مسئولیت تنظیم و جمع آوری امضا برای نامه ای را به عهده دار شده اند. همچنین در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس بیش از 150 نماینده مجلس با امضای نامه ای که توسط مهرداد بذرپاش در صحن مجلس قرائت شد خطاب به رئیس مجلس از سرعت عمل کارشناسان و حسابرسان دیوان محاسبات در رسیدگی به رانت 650 میلیون یورویی در واردات کالاهای اساسی تشکر کردند. در این نامه همچنین از کمیسیون اصل 90 و سازمان بازرسی و دیوان محاسبات و کمیسیون اقتصادی مجلس تقاضا کردند با سرعت و دقت بیشتری این موضوع را رسیدگی و پیگیری کنند.

نظام آموزشی فعلی ما را به اقتصاد مقاومتی نمی رساند


دکتر سلیمی فر، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه فردوسی در گفت و گو با خراسان عنوان کرد:

«باید با راهبردهایی همچون اصلاح نظام آموزشی کشور، طراحی نظام تعمیق معرفت دینی جامعه و ایجاد نظام تولید و انتشار دانش - و با توجه به اسناد فرادستی مانند قانون اساسی و سند چشم انداز 20 ساله، به تبیین الگوی پیشرفت اسلامی-ایرانی بپردازیم».

 
ادامه مطلب ...

برداشت از صندوق توسعه ملی با ترفند خاص!

دادستان دیوان محاسبات با بیان اینکه برداشت ۴.۱ میلیارد دلاری دولت از صندوق توسعه ملی صحت دارد، گفت: اصل برداشت دولت از صندوق توسعه روش و ترفندی خاص داشته است و تخلف یا قانونی بودن آن در دست بررسی است.

فیاض شجاعی در گفت‌وگو با مهر، با بیان اینکه برداشت ۴.۱ میلیارد دلاری دولت از صندوق توسعه ملی انجام شده است گفت: برداشت صورت گرفته اما اینکه تخلف بوده یا نه بحث جدایی دارد. وی ادامه داد: بر اساس قانون دولت بر مبنای مصوبه ستاد تدابیر ویژه اقتصادی و یا مجلس شورای اسلامی امکان برداشت از صندوق توسعه ملی در راستای اهدافی که در اساسنامه صندوق مقرر شده دارد.

دادستان دیوان محاسبات اظهار داشت: اصل برداشت دولت از صندوق توسعه روش و ترفندی خاص داشته است. حسابرسان ما که بر صندوق توسعه نظارت می کنند متوجه برداشت ۴.۱ میلیارد دلاری دولت از این صندوق شده اند. در حال بررسی این موضوع هستیم که آیا این برداشت با مصوبه ستاد تدابیر ویژه اقتصادی صورت گرفته و این نوع برداشت جزو مصادیق مصوبه ستاد محسوب می شود یا خیر .

وی تصریح کرد: دیوان محاسبات در این خصوص به مجلس گزارش داده است و در حال بررسی تخلف بودن یا نبودن این اقدام است.

چندی پیش خبری مبنی نامه رئیس دیوان محاسبات به رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مبنی بر برداشت ۴.۱ میلیارد دلاری دولت از صندوق توسعه ملی منتشر شد. بر اساس این گزارش ۲.۶ میلیارد دلار از این پول تبدیل به ریال شده است. این خبر توسط معاون اول رئیس جمهور و وزیر اقتصاد تکذیب شد.

هشدار رییس بانک مرکزی اروپا نسبت به پیامدهای تورم پایین


رییس بانک مرکزی اروپا هشدار داد این خطر وجود دارد که انتظارات برای تورم فوق العاده پایین منطقه یورو را فرابگیرد و موجب شود مصرف کنندگان و شرکت‌ها خرید را به تاخیر بیاندازند.

 
ادامه مطلب ...

تشکیل کارگروه اصلاح قانون بانکداری اسلامی در مجلس

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: کارگروهی برای اصلاح قانون بانکداری اسلامی در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده که امیدواریم این مسئله به درستی اجرا شود.

 
ادامه مطلب ...

انتقاد رئیس صندوق بین‌المللی پول از نظام بانکداری غربی

به گزارش نامه نیوز به نقل از سی ان ان، همایش نظام سرمایه داری فراگیر با شعار «ایجاد اعتبار، احیای اعتماد» در پایتخت انگلیس آغاز به کار کرده است . ازجمله میهمانان این نشست ، کریستین لاگارد رئیس صندوق بین المللی پول است. لاگارد در سخنانی در این نشست در لندن، بانکداران بزرگ را به مانع تراشی در مسیر اصلاحات اساسی در نظام مالی جهانی متهم کرد و اینکه آنها مانع از صورت گرفتن اقداماتی می شوند که براساس آن، از تکرار بحران مالی جهانی جلوگیری شود.
لاگارد در این همایش خواستار اعمال مقررات نظارتی شدیدتر بر شبکه بانکی جهانی شد. وی در سخنانش به جمله های معروف برخی از شخصیتهای سیاسی نیز اشاره کرد. برای نمونه وی به این سخن وینستون چرچیل نخست وزیر پیشین انگلیس اشاره کرد مبنی بر اینکه، باید صنایع پویاتر شوند و شبکه مالی کمتر برجسته شود. دیگر ارجاع او به این سخن ارسطو بود که ثروت ، خیری نیست که بشریت به دنبال آن باشد. لاگارد در سخنانش چندین بار به بانکها و بانکداران بزرگ حمله کرد و اینکه آنها مانع اصلاحات هستند.
لاگارد در بخشی از سخنانش گفت:« خبر بد درباره اقتصاد جهانی این است که رشد اقتصادی هنوز بسیار کند است. خط پایان نیز در این مسیر اقتصادی بسیار دور از دسترس است. یکی از علل این مشکل ، پیچیدگی بسیار زیاد مشکلی است که پیش روی ما قرار دارد. البته باید اذعان کنیم که دیگر علت بروز این مشکل، به عقب رانده شدن شدید صنایع است (کاهش پویایی اقتصادی).»
لاگارد در سخنانش به این مسئله نیز اشاره کرد که نابرابری در توزیع ثروت به صورت نگران کننده ای افزایش یافته است.

تشدید رکود تورمی، پیامد منفی فاز دوم هدفمندی

از ابتدای امسال فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها به مورد اجرا گذاشته شده است و برخلاف شیب ملایم این فاز در مقایسه با فاز نخست نمی توان منکر تاثیر آن در تشدید رکود تورمی شد.

 
ادامه مطلب ...

تحلیل تکنیکال رویترز از روند قیمت طلا


تازه ترین تحلیل تکنیکال رویترز نشان می دهد که سطح حمایتی قیمت طلا در کوتاه مدت 1283 دلار خواهد بود و در صورت شکسته شدن این سطح احتمال کاهش بیشتر قیمت طلا نیز وجود دارد.

 
ادامه مطلب ...

معضل چندگانگی حقوق و استخدام‌ها

یک فعال کارگری بر لزوم تعریف نمودار سازمانی در ارگانها و سازمانها تاکید کرد و گفت: با تعریف چارت سازمانی می‌توان میزان اشتغالزایی و به کارگیری نیروهای کار را محاسبه و از استخدام‌های خارج از چارت سازمانی جلوگیری کرد.


  ادامه مطلب ...