حسابداری - مالی

وبلاگ حاضر در واقع به جهت ارائه اخبار افتصادی،بازار پول و سرمایه و ... و همچنین گردآوری مطالب ، مقالات ، جزوات درسی و دیگر موارد مورد نیاز و کاربردی در حسابداری می باشد. امیدوارم هرچند ناچیز در فراهم آوردن خواسته شما بازدید کننده مفید باشد.

حسابداری - مالی

وبلاگ حاضر در واقع به جهت ارائه اخبار افتصادی،بازار پول و سرمایه و ... و همچنین گردآوری مطالب ، مقالات ، جزوات درسی و دیگر موارد مورد نیاز و کاربردی در حسابداری می باشد. امیدوارم هرچند ناچیز در فراهم آوردن خواسته شما بازدید کننده مفید باشد.

تزریق 4 هزار میلیارد تومانی به بورس با هدف ایجاد تعادل/بازار به ثبات می رسد


مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار در باره حمایت بانک ها از بازار رمایه و تزریق 40 هزار میلیارد تومان به بورس گفت: تزریق نقدینگی مستمر، حمایت و بازار گردانی در فضای متعادل، ثبات بخش بوده و اگر با مدیریت استراتژی به خوبی دنبال شود نتیجه آن می تواند شرایط با ثباتی را برای بازار بورس ایجاد کند.


  

محمودرضا خواجه نصیر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت در رابطه جزئیات نشست اضطراری بانکها با وزیر اقتصاد و همچنین تزریق 4 هزار میلیارد تومان به بورس گفت: اتفاقاتی که سال گذشته در بازار بورس رخ داد باعث نگرانی سرمایه داران شد، همچنین افزایش سود اوراق مشارکت و سپرده های بانکی نیز باعث شده که جریان نقدینگی در بازار سرمایه دچار اختلال شود، از این رو مسئولین اقتصادی تصمیم گرفتند که با تجهیز صندوق توسعه سرمایه، از نوسانات پیشگیری کنند.

مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار با یادآوری اینکه منابع در نظر گرفته شده برای تجهیز این صندوق 4 هزار میلیارد تومان است افزود: مقررشد منابع مذکور در صندوق توسعه بازار سرمایه، تجمیع و به منظور ایجاد تعادل در بازار از آن استفاده شود.

وی تصریح کرد: تزریق نقدینگی مستمر، حمایت و بازار گردانی در فضای متعادل، ثبات بخش بوده و اگر با سیاست و مدیریت استراتژی به خوبی دنبال شود نتیجه آن می تواند شرایط با ثباتی را برای بازار بورس ایجاد کند.

این فعال بازار سرمایه ادامه داد: همچنین ایجاد ثبات در بازار سرمایه، زمینه ساز بهبود بازار بورس در آینده خواهد بود.

خواجه نصیر در پاسخ به این سوال که تزریق نقدینگی آیا دوباره باعث ایجاد حباب در بورس نمی شود، تاکید کرد: منابع صندوق توسعه بازار سرمایه قطعا مدیریت شده خرج خواهد شد و در نهایت وظیفه صندوق ثبات و توسعه بازار سرمایه، بازار گردانی و ایجاد تعادل است.

وی تصریح کرد: این صندوق در هر دو سمت فعالیت می کند، یعنی پس از تجهیز منابع، زمانی که بازار نیازمند نقدینگی است تزریق خواهد کرد و زمانی هم که نیاز به عرضه باشد عرضه خواهد کرد تا باعث تعادل در بازار شود.

مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: این صندوق یک متعادل کننده است که در هر دو سمت عمل می کند و هدف از ایجاد صندوق های این چنینی در تمام دنیا ایجاد ثبات بوده و با برنامه ریزی می توان به این هدف دست یافت.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.