حسابداری - مالی

وبلاگ حاضر در واقع به جهت ارائه اخبار افتصادی،بازار پول و سرمایه و ... و همچنین گردآوری مطالب ، مقالات ، جزوات درسی و دیگر موارد مورد نیاز و کاربردی در حسابداری می باشد. امیدوارم هرچند ناچیز در فراهم آوردن خواسته شما بازدید کننده مفید باشد.

حسابداری - مالی

وبلاگ حاضر در واقع به جهت ارائه اخبار افتصادی،بازار پول و سرمایه و ... و همچنین گردآوری مطالب ، مقالات ، جزوات درسی و دیگر موارد مورد نیاز و کاربردی در حسابداری می باشد. امیدوارم هرچند ناچیز در فراهم آوردن خواسته شما بازدید کننده مفید باشد.

رونق به بازار سرمایه باز می‌گردد

یک فعال بازار سرمایه عوامل تاثیر گذار در افت بورس را تشریح کرد و از بازدهی 30 درصدی بازار سرمایه تا پایان سال خبر داد.


  

نصر ا... برزنی - مدیر عامل شرکت کارگزاری بانک اقتصاد نوین - در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص علت بی تاثیر بودن کاهش نرخ سود سپرده بانکی در بازار سرمایه گفت:در حال حاضر بیش از یکماه است که موضوع کاهش نرخ سود سپرده بانکی مطرح است بنابراین بانکها قیمت تمام شده پول خود را از طریق افزایش نرخ سود سپرده افزایش داده و نمی‌توانستند افزایش نرخ سود را به وام گیرنده منتقل کنند بنابراین مقدار زیادی از منابع پولی دست بانکها به صورت راکد باقی ماند و خود نظام بانکی به این نتیجه رسید که رقابت نا سالمی اتفاق افتاده و باید متوقف شود بنابراین سرمایه گذاران مطمئن بودند که نرخ سود سپرده ها کاهش پیدا می کند. وی عنوان کرد:این در حالی است که معاملات بر اساس انتظارات صورت می گیرد و سرمایه گذاران انتظار داشتند که نرخ سود سپرده کاهش پیدا کند ولی نمی دانستند که این نرخ تا چه میزان قرار است کاهش یابد. برزنی ادامه داد:بنابراین از زمانی که سهامداران شروع به خریداری کردند قیمت ها رشد کرد این درحالی است که تمام افزایش قیمت هایی که باید بازار تجربه می‌کرد، تنها ناشی از ایجاد صندوق توسعه نیست و بخشی هم انتظار خوش بینانه از کاهش نرخ سود سپرده‌ها است زیرا سهامداران بر اساس انتظارات خوش بینانه نسبت به خریداری سهم اقدام کردند و قیمت ها افزایش پیدا کرد به همین دلیل در حال حاضر تاثیر کاهش نرخ سود در بازار سرمایه مشاهده نمی شود زیرا تاثیر خود را از قبل در بازار سرمایه گذاشته است. مدیر عامل این شرکت کارگزاری با بیان اینکه اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها نیز روی انتظارات بدبینانه تاثیر منفی گذاشته بود، گفت:انتظارات خوش بینانه از تصمیمات و سیاست های اقتصادی دولت و اعتماد سازی که دولت در خصوص سیاست های خارجی از خود نشان داده است،عوامل بسیار مثبتی از آینده بازار است زیرا بزرگ ترین مشکل ما در بازار سرمایه فشارهای اقتصادی و تحریم های سنگین بود که اعمال شده بود و در حال حاضر که فصل جدید در روابط بین‌الملل آغاز شده است، می تواند به خوش بینی ها دامن بزند. وی عنوان کرد:عامل دیگری که می تواند در رشد بورس تاثیر گذار باشد،افزایش درآمد شرکتهای پتروشیمی است زیرا ظاهرا دولت به شرکتهای پتروشیمی اجازه داده است که درآمد حاصل از صادرات را به قیمت بازار آزاد بفروشند که این مابه التفاوت می تواند در مقاطعی تا 20 درصد پیش بینی سود شرکتها را افزایش دهد لذا تصویری که از آینده بازار می توان ترسیم کرد رونق و افزایش حجم معاملات است که در این شرایط موسسات حقوقی بزرگ وارد بازار شده و درآمد شرکتها اضافه می شود. وی ادامه داد:در این شرایط افراد حقیقی وارد بورس شده و حجم معاملات افزایش می یابد و به علت افزایش تقاضا قیمت ها افزایش پیدا می کند بنابراین شاخص بورس رشد معقولی را تجربه خواهد کرد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.