حسابداری - مالی

وبلاگ حاضر در واقع به جهت ارائه اخبار افتصادی،بازار پول و سرمایه و ... و همچنین گردآوری مطالب ، مقالات ، جزوات درسی و دیگر موارد مورد نیاز و کاربردی در حسابداری می باشد. امیدوارم هرچند ناچیز در فراهم آوردن خواسته شما بازدید کننده مفید باشد.

حسابداری - مالی

وبلاگ حاضر در واقع به جهت ارائه اخبار افتصادی،بازار پول و سرمایه و ... و همچنین گردآوری مطالب ، مقالات ، جزوات درسی و دیگر موارد مورد نیاز و کاربردی در حسابداری می باشد. امیدوارم هرچند ناچیز در فراهم آوردن خواسته شما بازدید کننده مفید باشد.

ورود شورای پول و اعتبار به نظارت بر نرخ سود سپرده های بانکی برای جلوگیری از خروج نقدینگی از بورس

روز گذشته پس از رایزنی های بورسی ها با برخی نمایندگان مجلس و وزیر اقتصاد در دو جلسه مجزا، سرانجام طی جلسه ای با حضور وزیر اقتصاد مقرر شد به منظور روان سازی معاملات بورس های کالایی، تدابیر ویژه ای برای حمایت از تولید کنندگان در بازار سرمایه به عمل آید. به گزارش ایسنا، این تصمیم در جلسه ای با موضوع بررسی وضعیت بازار سرمایه به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی و حضور رئیس سازمان بورس، معاونان بانکی و اقتصادی وزارت اقتصاد اتخاذ شد. بنا بر این گزارش، در این جلسه، پس از ارائه گزارش از آخرین وضعیت بازار سرمایه توسط رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار مقرر شد با توجه به اخبار و گزارش های مختلف پیرامون نرخ سود بانکی و ضرورت ساماندهی آن، این موضوع در روزهای آتی در شورای پول و اعتبار مطرح و نظام بخشی به نرخ های سود بانکی مورد بحث قرار گیرد.  


 
 بر این اساس بانک مرکزی نیز کنترل های لازم را در حوزه نظارت بر نرخ های سود بانکی انجام خواهد داد. در این جلسه همچنین در خصوص قیمت گذاری محصولات تولیدی بنگاه ها نیز تاکید شد که دولت به هیچ وجه تصمیمی برای تعیین دستوری قیمت ها ندارد و تعدیل قیمت ها صرفا باید در چارچوب نظامات عرضه و تقاضا انجام شود و اصل کلی برای دولت، جبران آثار سیاست ها، برای حمایت از تولید و مصرف کنندگان است. این گزارش حاکی است، در این جلسه مقرر شد به منظور حمایت از حقوق تمامی سهامداران و سرمایه گذاران، عرضه های سازمان خصوصی سازی بر اساس زمان سنجی بازار و با هماهنگی سازمان بورس و اوراق بهادار انجام شود. در این راستا همچنین مقرر شد، در صورت لزوم، در حوزه واگذاری های بلوکی، حمایت های لازم جهت کاهش فشار نقدینگی به خریداران انجام شود. در این جلسه تاکید شد: کاهش تورم و هدف گذاری آن در سطح کمتر از 25 درصد در بلند مدت به دلیل کاهش نرخ سود بانکی اسمی، به نفع تولید و بازار سرمایه خواهد بود و یکی از برنامه های اصلی دولت در سال جاری خروج از رکود است که کاهش تورم به این مقوله از طریق کاهش نرخ های سود بانکی کمک خواهد کرد.

تذکر رئیس کمیسیون اقتصادی به وزیر اقتصاد درباره ریزش بورس

در جریان برگزاری جلسه علنی دیروز مجلس، رییس کمیسیون اقتصادی در خصوص افت شاخص بورس در ماه های گذشته به وزیر اقتصاد تذکر داد. به گزارش تسنیم، ارسلان فتحی پور با اشاره به نوسانات بورس تصریح کرد: آقای وزیر انتظار می رفت با عنایت به فرمان مقام معظم رهبری درخصوص اجرای اقتصاد مقاومتی شاهد حمایت همه جانبه شما از دماسنج اقتصاد باشیم؛ چرا که بازار سرمایه و شاخص های بورس دماسنج اقتصاد کشور است اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد و شاهد افت شاخص ها هستیم.

شتاب کاهش شاخص کل کاهش یافت

روند دیروز بورس نسبت به روزهای گذشته با جمع شدن صف های فروش نمادها متعادل دنبال شد که در این میان برخی نمادها نیز صف خرید داشتند. به گزارش فارس، بر خلاف روزهای گذشته عرضه ها تا حد زیادی کمتر بود و سهام داران حاضر به فروش سهام با قیمت های پایین نبودند که به همین منظور برخی نمادها از جمله بانکی  ها و تجهیزاتی ها ضمن صف خرید با افزایش قیمت دنبال شدند. در معاملات دیروز بورس شاخص کل در کانال 73 هزار واحد با کاهش 125 واحدی درجا زد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.