ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
محمدرضا نظرنژاد، رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی گفت: بهای نان سنگک پس از آزاد سازیها به ۱۴۰۰ تومان میرسد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نانهای سنگک فاقد کیفیت و وزن استاندارد هستند، اظهار داشت: از ۳۱ خردادماه سال ۹۱ به صورت دستوری اعلام شد شانههای نان سنگک کوچکتر و با وزن ۴۱۰ گرم بهجای ۵۰۰ گرم برای پخت در نظر گرفته شود و نان سنگک با نرخ ۶۰۰ تومان به مردم ارائه شود.
نظرنژاد افزود: از زمانی که اندازه نانها کوچکتر شد نارضایتی مردم بیشتر شد این در حالی است که هم اکنون نیز ما با زیان پخت میکنیم و نرخ واقعی نان سنگک ۴۱۰ گرمی باید ۸۰۰ تومان باشد.
وی خاطرنشان کرد: زمزمههایی در مورد آزاد سازی نرخ آرد و گندم در سال جدید به گوش میرسد که این موضوع هم به نفع نانوایان و هم به نفع مردم است، زیرا نانها با کیفیت و مرغوبیت بیشتری تولید میشود و از سوءاستفاده در فروش آرد و گندم نیز جلوگیری خواهد شد.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی با اشاره به نرخ آرد گفت: هم اکنون ۱۰۰ کیسه آرد را با نرخ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تهیه میکنیم که با آزادسازیها این نرخ به ۶ میلیون تومان میرسد و بهای نان سنگک نیز از ۶۰۰ تومان به ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان خواهد رسید.
افتصاد آسیا-93/1/16